Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Свят » Байдън: Путин не може да остане на власт
Войната в Украйна Свят

Байдън: Путин не може да остане на власт

Джо Байдън
Джо Байдън
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Руският президент Владимир Путин не може да остане на власт. Това заяви държавният глава на САЩ Джо Байдън в реч в Кралския замък във Варшава, предава Франс прес.

„Ще имаме различно бъдеще, по-светло бъдеще, основаващо се на демокрацията и принципите, на надеждата и светлината, на благоприличието и достойнството, свободата и възможностите. За Бога, този човек не може да остане на власт“, каза Байдън.

Американският лидер се обърна в речта си директно към руския народ. „Позволете ми да кажа това, ако можете да ме чуете – вие, руският народ, не сте наш враг“, заяви Байдън.

По думите му войната на Русия в Украйна е стратегически провал. Той добави, че натовските сили в Източна Европа са там да бранят НАТО, а не да влизат в конфликт с руските военни. При все това Байдън отправи остро предупреждение към Русия да не стъпва „и на инч на територията на НАТО“, допълва БТА.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...