Новини от Пловдив » Полиция » Гл. инспектор Петър Петров е победител в конкурса „Пожарогасителна дейност“
Пловдив Полиция

Гл. инспектор Петър Петров е победител в конкурса „Пожарогасителна дейност“

Гл. инспектор Петър Петров, началник на сектор Специализирани оперативни дейности в пловдивската пожарна, е победител в категорията „Пожарогасителна дейност“ от конкурса.

Използвам възможността да кажа, че се радвам да познавам такъв дисциплиниран и отговорен млад човек, отдаден с цялото си сърце на професията, с висок спортен дух и умение да организира екипната работа с необходимото уважение към колегите си, заяви пиарката на пожарната Анелия Влахкинова.

Петима пожарникари представиха Пловдив в националния конкурс „Пожарникар на годината“. Имената на отличените на областно ниво бяха обявени на церемония в Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, а директорът комисар Георги Мангараков връчи статуетки на наградените с писмена похвала.

Припомняме, че в началото на март за комплексен победител бе избран 27-годишният Мюрсел Мурад от Първа районна служба – Пловдив, който ръководи потушаването на големите пожари, унищожили миналото ляти къщи на хората в селата Старосел и Кръстевич.

39-годишният Иван Колев от карловската пожарна е награден в направление „Пожарогасителна дейност“ за работата му по овладяването на продължилия четири дни пожар над Розино.

Наградата в раздел „Спасителна дейност“ получи 32-годишният Петър Петров, ръководил екипите, гасили пожара в сложния пресечен терен между Нареченски бани и Югово.

28- годишният Борис Канагрохов, който работи с младежките противопожарни отряди, е отличен в направлението „Контролна дейност”.

В раздел „Превантивна дейност“ награда получи старши инспектор Йордан Михов, който има над 30 години стаж в системата.

В категорията „Партньори“ бе отличен кметът на село Нареченски бани Димитър Бакалски.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...