Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Без категория » Полицията е искала да арестува Уил Смит след “Оскар”-ите
Без категория

Полицията е искала да арестува Уил Смит след “Оскар”-ите

Полицията в Лос Анджелис е била готова да арестува Уил Смит, след като удари шамар на комика Крис Рок на сцената на церемонията за наградите “Оскар” в неделя, разкри продуцентът на шоуто Уил Пакър.

Той разказа това в предаването на телевизия ABC “Добро утро, Америка”, от което беше пуснат откъс.

“Казаха, че това е телесна повреда и ще го отведат”, заяви Уил Пакър. Той допълни, че от полицията са обяснили какви са възможностите и са изразили готовност да отведат актьора веднага. „Казаха – можете да повдигнете обвинения, ние можем да го арестуваме”.

Уил Пакър уточни, че потърпевшият Крис Рок отхвърлил тази идея.

“Не, не, не, добре съм”, казал комикът според разказа на продуцента на шоуто. “И дори в момента, в който казах, “Рок, нека си свършат работата”, той отказа. Полицаите му обясняваха какво може да предприеме и го попитаха “Искате ли да предприемем действия?” А той каза “не”, допълни Пакър.

Полицията в Лос Анджелис разпространи изявление след церемонията за наградите “Оскар” в неделя, в което каза, че е знаела за инцидента, а Крис Рок е отказал да подаде жалба. Оттам обаче не коментираха изказването на Уил Пакър.

Американската Академия за кинематографично изкуство и наука започна дисциплинарна процедура срещу актьора Уил Смит заради нарушаване на правилата на организацията. Членството му в нея може да бъде замразено, прекратено или да бъдат предприети други санкции./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...