Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Кметският син на Панагюрище: С 2 кила нафта детенцето ти ще стане на чеверме!
Важно Инциденти Панагюрище Регион

Кметският син на Панагюрище: С 2 кила нафта детенцето ти ще стане на чеверме!

Иван Белишки Кадър: ФБ
Иван Белишки Кадър: ФБ

Синът на кмета на Панагюрище отново се забърка в грозен скандал, научи ПловдивПрес от притеснени потърпевши.

Дни след като влезе в медиите с изгарянето на руското знаме на мирен митинг в подкрепа на Украйна, Белишки-младши реши да се прави на кървав бабаит като заплаши да умъртви детето на непознат, при това по особено мъчителен начин. За заплахата разказа пред ПловдивПрес потърпевшият Евгени Върбанов. „Коментирах под публикация на Белишки от митинга, че върши простотии, а той влязъл в профила ми, намерил снимка на детето и ми я праща по месинджър със закана, че щял да го изгори“, обясни Върбанов. На заплахата мъжът отвърнал с „пед..л, внимавай какви ги говориш“, а Белишки продължил със заплахите: Ще се постарая да сте будни, знаеш ли, че докато трупът гори, се надува и се пръска. После продължил да надгражда заплахите, че ще изгори и кучeто, а самият Евгени „ще го събират за експертиза“.

„Чудя се сега какво да правя, но смятам да подам сигнал в полицията, този човек не е добре с психиката, започвам да се притеснявам“, обясни Евгени Върбанов пред ПловдивПрес.

„Не одобрявам позицията на Евгени за войната, аз смятам, че Путин е престъпник, но това, което върши Белишки, е голяма простотия“, обясни пред ПловдивПрес приятел на Върбанов, който не пожела името му да се оповестява.

ПловдивПрес разполага и с кореспонденция по месинджър между двамата, но, поради нецензурното съдържание и от уважение към читателите, няма да я публикуваме.

Припомняме, че кметският син на Панагюрище е главен герой в разтърсващи случки. Преди година Белишки-младши помете няколко коли в центъра на града, след което избяга с колата. На следващия ден беше заловен и обясни, че се панирал, затова изчезнал от мястото на тежкия инцидент.

ПловдивПрес е готов да даде право на отговор на Иван Белишки, стига да е в рамките на добрия тон и без нецензурни изрази и заплахи.

Още

Синът на кмета на Панагюрище е човекът, изгорил руското знаме

Арестуваха сина на кмета на Панагюрище след екшъна с джипа

Синът на кмета на Панагюрище изпаднал в паника след екшъна с джипа

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...