Новини от Пловдив » Мнения » Кметът Павел Михайлов с благодарност към здравните работници в Световния ден на здравето
Мнения Регион Родопи

Кметът Павел Михайлов с благодарност към здравните работници в Световния ден на здравето

Павел Михайлов
Павел Михайлов

Кметът на Община „Родопи” Павел Михайлов поздрави всички служители, работещи в сферата на здравеопазването на територията на населените места в общината. Повод за обръщението е Световният ден на здравето и Ден на здравния работник.

„Лекарите от община „Родопи“ ежедневно отстояват Хипократовата клетва, те са всеотдайни, непоколебими и решителни в спасяването на човешки животи“, се казва в обръщението на кмета.

„Вие сте хората, на които ежедневно доверяваме здравето си и здравето на нашите близки! В Световния ден на здравето се покланяме на всеки един от Вас – общопрактикуващите лекари, денталните практики, завеждащите здравните кабинети в общинските училища и детски градини в нашата община „Родопи” до фармацевтите. Вие сте опората  и сигурността, от които имат нужда хората днес.“

Кметът Павел Михайлов пожела на медиците да не губят надежда и вяра в доброто, своята личностна мотивация и воля в името на здравето на хората.

„Бъдете здрави и удовлетворени за изпълнен професионален и граждански дълг! На Вас и Вашите семейства пожелаваме много радостни поводи и споделеност!“, завършва обръщението си към здравните работници Павел Михайлов.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...