Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Тома Биков за Каримански: Ще видим дали ПП отново ще демонстрира двоен стандарт
България Важно Политика

Тома Биков за Каримански: Ще видим дали ПП отново ще демонстрира двоен стандарт

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

„Нашето поведение много зависи от това на парламентарната група на „Продължаваме промяната“. Те се обявиха срещу кандидатурата на Любомир Каримански, защото той нямал достатъчно добра репутация. След като е така, той трябва да бъде освободен и от поста председател на бюджетната комисия. Ще наблюдаваме поведението на ПП и ще видим дали те за пореден път няма да демонстрират двоен стандарт“. Това каза депутатът от ПГ на ГЕРБ Тома Биков по повод предстоящото гласуване в пленарна зала на единствената кандидатура за нов управител на БНБ – тази от ИТН на Любомир Каримански, предаде БГНЕС.

„След като Каримански няма достатъчно добра репутация да заеме поста на управител на БНБ би следвало да няма такава и за бюджетната комисия. Ще видим дали за пореден път ПП няма да демонстрира двоен стандарт“, каза още Биков и подчерта, че само след два месеца „Асен Василев и Любомир Каримански ще трябва да изготвят актуализацията на бюджета“.

Той припомни, че още миналата година от ГЕРБ са казали, че страната ни има един изключително добър управител за този пост от сегашния гуверньор Димитър Радев. Ние ще подкрепим безспорни авторитети за този пост, подчерта Тома Биков.

За да бъде избран Каримански, са необходими гласовете на половината от регистриралите се депутати.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...