A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Свят » Войната в Украйна » Украйна обстреля над 20 къщи и училище в руското село Журавльовка
Важно Войната в Украйна Свят

Украйна обстреля над 20 къщи и училище в руското село Журавльовка

Украински обстрел срещу пограничното село Журавльовка в Белгородска област снощи нанесе щети на над 20 жилища и училище, съобщи на страницата си във „Вконтакте“ заместник-губернаторът на областта Владимир Базаров, предаде ТАСС.

„По нареждане на губернатора отидох в Журавльовка, която вчера отново беше подложена на обстрел от украинска страна. Заедно с представители на Белгородска област огледахме училището и посетихме повече от 20 къщи, за да оценим нанесените щети“, написа Базаров.

Губернаторът на региона Вячеслав Гладков вчера съобщи за пореден украински обстрел на пограничното село Журавльовка, в резултат на който един човек е бил леко ранен от шрапнел.

На 23 март беше въведено извънредно положение в две погранични села в Белгородска област – Журавльовка и Нехотеевка, където при украински обстрели бяха ранени трима души и бяха разрушени над 20 къщи и автомобили. В нощта на 24 март Журавльовка също беше разтърсена от няколко взрива, като имаше снаряди, паднали в необитаема част на селото. Същата вечер един човек е загинал в резултат на украинския обстрел.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...