Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Спорт » Тенис » Гришо загуби полуфинала от Фокина
Спорт Спорт Важно Тенис

Гришо загуби полуфинала от Фокина

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров започна стегнато и мудно, а после бе напът да направи нов величествен обрат на “Мастърс”-а в Монте Карло, но не издържа и бе надвит с 4:6, 7:6(2), 3:6 от Алехандро Давидович Фокина.


Така, за съжаление, Гришо загуби втория си полуфинал в Княжеството след 2018-а, въпреки че имаше всички шансове да материализира подема си в края на втория и началото на третия сет. Решителен се оказа маратонският сервис-гейм на Фокина, когато българинът имаше аванс с пробив и още четири възможности за брейк, но с много борбеност и голяма доза късмет испанецът оцеля.

Като цяло първият сервис на Димитров бе много под обичайното му ниво и броят на непредизвиканите грешки особено в първия сет и до заключителната част на втория накланяха везните в полза на съперника. Въпреки това обаче Григор имаше инициативата, която явно загуби във въпросния трети гейм на финалния сет, а Фокина си възвърна самочувствието.


Все пак, Григор напуска Монте Карло в посока Барселона за турнира следващата седмица с много позитиви от чудесното си цялостно представяне.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...