Новини от Пловдив » Важно » Шон Пен се разведе за трети път
Важно Кино Суматоха Сцена

Шон Пен се разведе за трети път

Шон Пен и австралийската актриса Лейла Джордж се ожениха през юли 2020 година, а през октомври 2021-а тя подаде молба за развод. Причината за раздялата им са „непреодолими различия“, които се превърнаха в най-често използвания мотив за раздяла в Холивуд, поне в съда. Нито един от съпрузите не е търсил издръжка от другия.

По-рано този месец Шон Пен даде интервю за Hollywood Authentic по повод документалния филм за руската инвазия в Украйна. В разговора обаче той сподели повече за проваления си брак. „Лейла е жената, в която съм лудо влюбен, но рядко виждам, след като провалих брака ни. Оженихме се само преди година, но от пет години аз не се грижа за личния си живот. Не съм й изневерявал по никакъв начин, но твърде дълго мислех, че присъствието ми другаде е по-важно от присъствието ми до нея. Наскоро изпаднах в тежка депресия, причинена от „ерата на Тръмп“. Гледайки новините, бях толкова отчаян, че в 11:00 сутринта пиех алкохол и вземах хапчета за сън, след като бях будувал цяла нощ“, разкри актьорът.
„Младите, красиви и мили жени, които са минали под венчилото с по-възрастни мъже, не искат да се събуждат сутрин, намирайки половинките си на дивана, където са прекарали цяла нощ, гледайки телевизия за случващата се по света лудост. Също така, не е добре да чуете думите: „Добро утро, миличка! Мисля да припадна за няколко часа, за да се махна от всичко това“, казано под действието на поредния тоник с водка в комбинация със сънотворни“, обясни Пен.

Той определи пред медиите бившата си съпруга като най-добрата си приятелка, като подчерта, че тя е най-вдъхновяващата жена, която е срещал. Джордж е дъщеря на актьорите Винсент Д’Онофрио и Грега Скаки. Шон Пен беше женен за поп кралицата Мадона от 1985 до 1989 г. и за актрисата Робин Райт от 1996 до 2010 година.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...