Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Спорт » БГ Футбол » Мъри: При загуба от Ботев нямаме шанс за третото място
БГ Футбол Ботев Спорт Спорт Важно

Мъри: При загуба от Ботев нямаме шанс за третото място

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, подчерта, че утрешният сблъсък на „сините” с Ботев Пловдив е от изключителна важност за тима. Специалистът изрази притеснения, че все още в тима цари еуфорията от класирането за финала за Купата на България, а това може да изиграе лоша шега на отбора му.

„Изправяме се срещу един традиционно труден противник. През тази година направи добри неща. Отбор, който е на трето място и играе комбинативен футбол. Идеален момент да продължим да подобряваме играта си. Най-голямото притеснение за мен е да понижим игровия си облик или ритъм. Няма да е страшно да загубим точки, но би било притеснително да свалим нивото. Това са ми притесненията за утрешния мач“, коментира Стоилов.

И допълни: „Опитвам се да втълпя на футболистите , че мачът е много важен. Важно е за Левски да побеждава. Има ентусиазъм, играчите получават позитиви, които сами си ги печелят. Играчите са в основата на това нещо. Не вярвам, че някои иска да разочарова хората, които ще присъстват утре. При загуба приключват шансовете ни за третото място“.

Относно информациите, че от Ботев се опитват да привлекат Филип Кръстев, Стоилов разясни: „Нашият клуб е направил постъпления Филип Кръстев да остане в отбора за още една година. Всичко друго е спекулации. Той каза, че се чувства щастлив в Левски и иска да остане. Той получи свобода да играе, стигна едно ниво, в което се чувства щастлив. Когато един футболист е щастлив някъде и играе, не виждам причина той да се мести.Ако има някакви нови параметри, които не удовлетворяват клуба, няма как да се разберем. Мисля обаче че ще намерим общ език. За организации като Сити Груп, най- малкият проблем при тях е финансовият“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...