Quantcast
Майонеза Краси
Новини Пловдив » България » Станислав Балабанов: Лошо е да използваме кризата с войната за политически цели
България Важно Политика

Станислав Балабанов: Лошо е да използваме кризата с войната за политически цели

Станислав Балабанов

Депутатът от „Има такъв народ” Станислав Балабанов се надява на днешния Коалиционен съвет да се стигне до максимално обхватно решение по отношение на военната помощ за Украйна. Това заяви той на влизане в Министерския съвет, съобщи Нова телевизия.

„Знаете какви са позициите на коалиционните партньори. Един конкретен е с конкретна позиция. Тази вечер по-скоро ще споделя това, което видяха очите ми в Украйна. Ще поговорим чисто в човешки план. Надявам се да стигнем до максимално обхватно решение по казуса”, подчерта той.

На въпрос дали ще се опита да убеди БСП да подкрепи ремонт на военна техника, той каза: „Не съм седнал да убеждавам никого. Това лежи на съвестта на всеки един човек, защото казусът е морален. Хора като нас губят животите си в Украйна. Но всеки ще решава”, добави още депутатът.

Относно изявленията на лидера на БСП за напускане на коалицията, обясни: „Не мога да коментирам какво ще реши Корнелия Нинова и какви заявки дава. Лошо е да използваме тази криза с войната в Украйна за политически цели и кампании. Всеки си носи глава на раменете и може да реши, каквото прецени”, категоричен е Балабанов. Той уточни, че депутатите от ИТН ще гласуват „по съвест” за военната помощ за Украйна.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...