Quantcast
Майонеза Краси
Новини Пловдив » България » Прошков: Акцията на „Възраждане“ е неуважение към Столична община
България Важно Политика

Прошков: Акцията на „Възраждане“ е неуважение към Столична община

„Акцията на партия „Възраждане“ за сваляне на знамето от сградата на Столична община е неуважение към институцията“, каза заместник-председателят на Столичния общински съвет Прошко Прошков. „Мислех, че сме отвъд тези неща. Това е злоупотреба с ролята на един народен представител“, смята той.

Представители на „Възраждане“ свалиха украинския флаг от сградата на Столичната община във вчерашния ден. Той беше поставен там след гласуване на Столичния общински съвет. Малко по-късно знамето беше възстановено, но от партията се заканиха, че отново ще го премахнат.

„Призовавам МВР и министър Рашков да помислят върху действия, които могат да предприемат с оглед на охрана. Такова нагнетяване е най-малко в услуга на българския национален интерес“, коментира Прошко Прошков. „Една страна е силна, богата, успешна и просперираща, когато е изградила демократична система на своите институции“, допълни още той.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...