Quantcast
Майонеза Краси
Новини Пловдив » България » Официално откриха Евровизия
България Важно Суматоха Сцена

Официално откриха Евровизия

Делегациите на 40 държави преминаха по тюркоазения килим по време на официалната церемония преди големите концерти от песенния конкурс в Торино.

Блясък и много емоции, а по 200-метровия тюркоазен килим под звуците на музика и бурни аплодисменти преминаха изпълнителите, които ще се борят за сърцата на публиката.

„Евровизия“ е конкурс на разнообразието“, заяви Рони Ромеро от Intelligent Music project.

Със солиден опит и успехи на „Евровизия“ зад гърба си Стоян Янкулов посъветва изпълнителите, за които конкурсът е първа крачка: „Без значение какво се случва, не трябва да спираме да преследваме целите си, мечтите си, да се молим за другите, да не завиждаме и да се забавляваме“, каза Стунджи.

А бъдещите планове на българската група са музика и пак музика: „Ще реализираме новия си албум. И след това ще направим голямо турне из Европа и България“, допълни Рони Ромеро.

Един от символите на богатата кралска история на Торино – Венария Реале – със своята прекрасна архитектура и разкошни градини беше домакин на церемонията по откриването.

„След всички тежки моменти в Европа е толкова хубаво да бъдем тук всички заедно в Италия. И всички да имат възможността да се влюбят в Италия отново“, каза още Мартин Йостердал, изпълнителен директор на конкурса за песен „Евровизия“.

„Евровизия“ започва на 10 май.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...