Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Бразилка роди на концерт на Металика
Важно Свят Суматоха Сцена

Бразилка роди на концерт на Металика

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

„Групата засвири и контракциите започнаха“, споделя щастливата майка. Тя и бебето са добре

През април 2020-а година татуистката Джойс Фигейро и нейният съпруг Хайме Фигейро Нето, си купили билети за концерт на групата Metallica. Но пандемията от ковид промени света и всички шоута бяха отменени. Изявите на метъл легендите в Бразилия падаха от календара на два пъти. Затова младите родители не могли да си представят, че второто им дете, малкият Луан, който вече бил на път, ще се появи буквално пред сцената на Джеймс Хетфийлд и компания, пише изданието „Глобо“.

„Концертът най-после се състоя на 7-и май. В началото всичко беше наред, подгряващата група приключи и дойде ред на моите любимци. Но още щом засвириха първите акорди, усетих контракции. Не можах да повярвам какво се случва, започнах да плача“, разказва Джойс.

Контракциите обаче все повече се засилвали и към края на шоуто двамата със съпруга й помолили охраната на концерта за помощ. Предвид напредналата й бременност, жената била предварително настанена на седящо и удобно за евакуация място. Докато я отвеждали до медицинския пункт на стадиона „Couto Pereira“ в Куритиба, водите й изтекли. Така малкият Луан се родил буквално под звуците на класическото парче „Enter Sandman“, което по случайност е любимата песен на семейството и особено на дядото по бащина линия, който починал преди няколко години.

„Бях щастлива и много плаках на това стечение на обстоятелствата. Нямаше как да се случи по-добър сценарий, особено с любимата ни песен“, казва Джойс. Преди концерта тя се консултирала с лекаря си, който й разрешил да отиде на шоуто и дори я окуражил, че той също ще бъде там. Джойс пуснала кратко видео в социалните мрежи, че вече е на стадиона, настанили са я удобно и безопасно и се чувства добре. По-късно в профила й за изненада на всички се появява и снимка с новородения Луан в скута.

Метъл титаните пък пуснаха в Инстаграм кадър от телевизионен репортаж за необичайното събитие.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...