Quantcast
Майонеза Краси
Новини Пловдив » Градът » Бира за смет в Розариума в „Западен“
Градът Пловдив

Бира за смет в Розариума в „Западен“

Доброволци организират акция по почистване днес от 10.00 ч. в парк Розариума в „Западен“. За всеки събран чувал отпадъци организаторите дават награда – студена бира или безалкохолно (за тези, които искат и за децата). Предвидени са найлонови чували, ръкавици, дезинфектанти и студени напитки.

Капманията „Бира за смет“ е национална и се организира от Ротаракт клубовете в България. Освен в Пловдив, такива са планирани из цялата страна – Бургас, Варна, Велико Търново, София, Хасково и др.

Доброволците целят не само да се увеличат почистените зони у нас, но и да мотивират голям брой хора за участие в акции за почистване в цялата страна; да се повишат знанията и информираността на хората по отношение на практики, свързани с намаляване на отпадъците; да обърнат а рециклирането.
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...