A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » България » България » Димитър Стоянов: Лена Бориславова в „Денят започва“. „Е, сега вече се ядосах!
България Паметни фрази ФБстатус

Димитър Стоянов: Лена Бориславова в „Денят започва“. „Е, сега вече се ядосах!

Димитър Стоянов
Димитър Стоянов

Димитър Стоянов, един от най-близките хора до президента Румен Радев, отново привлече внимание с реплика във ФБ.

Лена Бориславова в „Денят започва“. „Е, сега вече се ядосах“, написа главният секретар на президента Димитър Стоянов по повод сутрешното интервю на говорителката на правителството пред БНТ. Стоянов е един от най-близките сътрудници на държавния глава Румен Радев като двамата са приятели още от престоя си във военновъздушните сили.

ПРи Георги Любенов Бориславова обясни, че американският втечнен газ ще е в пъти по-евтин от руския, както и че правителството и президента имат различия по отношение на Северна Македония.

Думите на Стоянов насочват към реплика на вицепремиера Асен Василев към Делян Добрев от ГЕРБ в петък по „Панорама“ –  „Сега вече се ядосах“, обърна се Василев към Добрев, възмутен от думи на депутата по отношение на доставките на природен газ.

На въпрос дали има притеснение заради напрежението между управляващите и президента Румен Радев и изострения диалог между дведе страни, Бориславова заяви: „С президента имаме различни визии по наболели обществени въпроси. Аз самата също не съм споделяла някои от позициите на президента във връзка с това, че ако ние бъдем европейски партньор на ЕК, както държави като Полша и Румъния, по отношение подкрепа на Украйна, това щяло да доведе война у нас. Ето, взехме решение за военно-техническа помощ, война у нас няма. По тази линия имаме разминавания, но така работи едно демократично общество. Ако имаме единомислие по всички въпроси – кабинет, опозиция, общество, ще заприличаме на Северна Корея – без свобода на словото, без демокрация.“

Преди около две седмици Димитър Стоянов пак влезе в новините с остра реплика „„Новият „възход“ се е задал на хоризонта! А не, благодаря!“, тогава по адрес на бившия служебен премиер Стефан Янев, в навечерието на основаването на партията му „Български възход“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...