Quantcast
Майонеза Краси
Новини Пловдив » Важно » Ковальов успя с ляв прав да надвие Тервел Пулев по точки
Бокс Важно Посоки Спорт Спорт Важно

Ковальов успя с ляв прав да надвие Тервел Пулев по точки

В битка без много екшън, Сергей Ковальов успя с ляв прав да си проправи път до победа със съдийско решение над Тервел Пулев в 10-рундовата им битка в Triller Fight Club в Калифорния.

И тримата странични съдии дадоха битката в полза на руснака с 98-92, 98-92 и 97-93.

Нямаше нокдауни в срещата, която бе контролирана от началото от Ковальов. Той използва предимно левия си прав и така надигра Пулев, който завърши битката с подпухнало лице, предаде mma.bg.

Тервел бе по-едрият боксьор на ринга и успя да нанесе силни удари, които отказаха Ковальов да се открие и да играе с дясната си ръка.

39-годишният бивш шампион призна, че въпреки победата, не е показал най-доброто от себе си.

 

 

„Имах дълга почивка и ми беше малко по-трудно от обичайното,“ сподели Ковальов. „Но сега отново съм тук. Добре съм. Ще се поддържам във форма след тази битка. Почивам си една седмица и после съм отново в залата. В следващия ми двубой ще изглежда много по-добре. Обещавам.

Притеснявах се как ще се развие тази битка. Професионалният бокс е на високо ниво. А една година е голяма почивка. На тялото ми не му се хареса това. Искам да се бия на всеки 3-4 месеца.“

Пулев имаше своите силни моменти, като в 10-тия рунд нанесе тежка деснячка, която добре порази Ковальов, който пък контрира с ляво кроше. Малко след това Пулев отново атакува с деснячка, която прати Ковальов на пода, но според реферът, това било подхлъзване.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...