Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Отложиха делото на Навални по негово искане
Важно Свят

Отложиха делото на Навални по негово искане

Московски съд отложи делото на втора инстанция по присъдата на Алексей Навални за 24 май, предаде Франс прес. Отлагането на заседанието беше поискано от самия Навални, който не е успял да се запознае с аудиозаписа на присъдата.

На днешното заседание страните успяха да декларират своите позиции. Защитата поиска отмяна на присъдата, а представителката на прокуратурата – признаването ѝ за законна.

Изпратен в затвора през януари 2021 г. по друго дело, опозиционният лидер участваше по видеоконферентна връзка от наказателна колония номер 2 в Покров, на стотина километра източно от Москва.

На 22 март Навални, който бе обвинен в отклоняването на милиони рубли дарения за неговите организации за борба срещу корупцията, беше признат за виновен в измама и обида на съда, след процес, проведен в зала в колонията в Покров.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...