Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Столетник приветства абсолвентите от икономическия факултет на ПУ „Паисий Хилендарски“
Градът Образование Пловдив

Столетник приветства абсолвентите от икономическия факултет на ПУ „Паисий Хилендарски“

Близо 500 успешно завършили бакалаври и магистри от Факултета по икономически и социални науки на ПУ „Паисий Хилендарски“ получиха своите дипломи на тържествена церемония. Пълните отличници на випуска бяха изненадани със стипендии от деканското ръководство, като за всички бакалаври и магистри с отличен успех бяха предвидени специални грамоти и плакети.

Абсолвентите получиха поздравления за своя празник от ръководството на университета и на факултета, както и от представители на бизнеса. Особено вълнение сред младите хора предизвикаха думите на столетника Борис Гърнев, който им пожела да достигнат неговите години и да дадат своя принос за бъдещите успехи на България.

С много настроение завършващите специалисти по финанси, счетоводство, маркетинг, мениджмънт, политически науки и национална сигурност изпратиха своя празник, като си обещаха да не забравят приветствието на декана проф. Станимир Кабаиванов – „Че винаги ще имат едно място, където са добре дошли – Факултета по икономически и социални науки“ на Пловдивския университет“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...