Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Безплатна онлайн лекция „Първи грижи за новороденото“ в УМБАЛ „Пловдив“
Градът Здраве

Безплатна онлайн лекция „Първи грижи за новороденото“ в УМБАЛ „Пловдив“

Отделението по Неонатология в УМБАЛ „Пловдив“ и Центърът за обществена подкрепа „За деца и родители” в Пловдив канят отново бъдещи и настоящи родители на онлайн среща с водещия педиатър д-р Диана Аргирова.

На 26 май 2022 г. от 14,30 ч тя ще разясни какви са първите грижи, които се полагат за новороденото, как трябва да се къпе и да се храни бебето. Ще покаже на родителите, как да се грижат за кожата на новороденото.

Началникът на Отделението по неонатология в бившата Окръжна болница ще отговаря на въпроси на майките и татковците. За тях са приготвени подаръци от фондация „За Нашите Деца” – книжка за майката и бебето, за да бъдат добри, уверени и грижовни родители.

За да се включат в безплатната онлайн лекция „Първи грижи за новороденото“, е необходимо желаещите да се регистрират до 24 май 2022 г. Те ще получат линк за достъп до лекцията в Google Meet. Могат да се запишат и на тел: 032/ 943 444 и 0878 445 628, както и на имейл: s.slavcheva@detebg.org. Лице за контакт е Сибила Славчева ,,ЦОП „За деца и родители”-Пловдив.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...