Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Регион » Множество санкционирани при спецакция в Карловско
Карлово Регион

Множество санкционирани при спецакция в Карловско

За констатирани редица нарушения на правилата за движение са съставени 24 акта и 77 глоби с фиш. Допълнително са издадени 51 електронни фиша за регистрирани с камера автомобили, които са се движили със скорост над допустимата. По административен ред са санкционирани и 20 души с нередовни документи за самоличност.

Всички сакнции са наложени в рамките на проведена спецакция в Карловско – град Баня и селата Христо Даново, Розино и Певците. При провеждането й участваха служители от РУ-Карлово, автопатрули на сектор „Специализирани полицейски сили“ и неговото моторизирано звено „Сигма“, както и пловдивското Зонално жандамерийско управление. В рамките на няколко часа са извършени множество проверки –   на 284 лица, 185 МПС, 21 частни адреси и 6 търговски обекта. С технически средства за употреба на алкохол са изпробвани 45 водачи, а за наркотици – 4.

Общо шест предварителни проверки са образувани в резултат на полицейската операция. Пет от тях са за иззети известни количества безакцизни тютюневи изделия в частни имоти в споменатите населени места. В Христо Даново пък е бил установен извършител на кражба на продукти от местен хранителен магазин.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...