Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Протестиращи превозвачи блокираха три от основните входно-изходни артерии на Пловдив
Градът Пловдив Транспорт

Протестиращи превозвачи блокираха три от основните входно-изходни артерии на Пловдив

Тирове и строителна техника блокираха десните ленти по три от основните входно-изходни артерии на Пловдив. Протестът в момента е на Асеновградско шосе, Голямоконарско шосе и Цариградско шосе.

Движението в останалите ленти в района на мирния протест се осъществява нормално, под полицейски контрол. От Съюза на международните превозвачи в Пловдив са заявили протест до 22.00 ч., но се очаква още към 17.00 ч. тировете да си тръгнат и да бъдат освободени и десните ленти за движение по входно-изходните артерии на Пловдив, предава БНТ.

Транспортните фирми, извършващи превоз на пътници по междуселищните и вътрешноградските линии, след късна среща снощи, решиха, че няма да спират линиите на градския транспорт в Пловдив, за да не затрудняват излишно гражданите. Но все пак ще се включат в националния протест и ще спрат да изпълняват много от извънградските маршрути. След 9.30 ч. повечето планирани автобусни линии спряха и десетки пътници останаха без превоз между градовете. Очаква се в ранния следобед рейсовете отново да потеглят.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...