Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » ДГ „Космонавт“ отбеляза 50-годишния си юбилей с финален празничен концерт
Градът Кадър на деня Пловдив

ДГ „Космонавт“ отбеляза 50-годишния си юбилей с финален празничен концерт

С празничен концерт под надслов: „Как бързо времето лети“ завършиха тържествата по случай 50-годишния юбилей на ДГ „Космонавт“.

В цветния празник се включиха малчуганите от всички групи, както и вокалната група. Възпитаниците на детското заведение с много усмивки и весело настроение изпълниха песните „Рожден ден“, „Оранжево небето“, „Междучасие“, „Дъга“, „Обичам те, България“ и Китка от народни песни.Малките артисти показаха и няколко танца: Патешки танц, Танц на пеперудите, „Облади-Облада“ и други.

„Поздравявам всички педагози и целия персонал на ДГ „Космонавт“, че с много любов, търпение и професионализъм полагате грижи за възпитанието и обучението на малчуганите.Пожелавам Ви успешна реализация на нови проекти и идеи, творческо вдъхновение и креативност. На децата желая да бъдат здрави, жизнерадостни и да трупат много полезни знания и умения за живота! Честит 50-годишен юбилей!“, приветства присъстващите кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев, който бе гост на тържеството.

„През всички тези години тук са работили и са оставили част от сърцата си много учители и служители.Всеки от тях е допринесъл за благото на детската градина.Всеки от тях е останал в сърцата на възпитаниците си, като е посял семето на добротата и стремежа за успех.Някои от тях са учители тук при нас, а други водят внуците си. Как бързо времето лети!“, каза директорът на ДГ „Космонавт“ Десислава Стоянова – Тотева.

ДГ „Космонавт“ е създадена през 1972 г. В момента в нея се обучават 318 деца в 11 групи, от които 2 яслени.

Други гости от кметството на „Северен“ бяха секретарят на района Стайко Танев, главният експерт „Образование и култура“ Магдалена Георгиева и главният експерт „Здравеопазване“ Петя Кирова.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...