Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » ОУ „Димитър Димов“ отбеляза тържествено своя 60-годишен юбилей
Градът Кадър на деня

ОУ „Димитър Димов“ отбеляза тържествено своя 60-годишен юбилей

С прекрасен тържествен концерт ОУ „Димитър Димов“ в район „Северен“ отбеляза своя 60-годишен юбилей в спортна зала „Строител“.

Празникът стартира с изпълнение на химна и посрещане на знамето на училището. Последва прожектиране на филм за дейността на ОУ „Димитър Димов“ през годините и патрона му.

,,Доброто и злото са недействителни. Няма друга действителност освен тази, която човек си създаде сам“ – казва Димитър Димов в ,,Тютюн“, а аз, следвайки думите му, бих казала: Нека създадем действителност, пълна с доброта и мир и нека тази действителност остави отпечатък в поколенията, да начертае диря, за да бъдем запомнени с делата си.Честит празник, любимо училище!“, заяви директорът на ОУ „Димитър Димов“ Спаска Кожухарова.

Тържеството продължи с богата литературно-музикална програма с много стихове, песни и танци, в която обединеното ядро бе многоцветната дъга като символ на чистотата на живота. Цялата програма премина и се акцентира върху отделните цветове на дъгата.

Възпитаници на училището изпълниха песните „Мечта за изгрев“, „Аз искам“ и 3 народни танца: Джиновски, Пирински и „Чичовата“.Финалът на концерта бе поставен с популярната песен „Дано, дано“.

Сред гостите на събитието от кметството на „Северен“ бяха заместник-кметът Калоян Георгиев и главният експерт „Образование и култура“ Магдалена Георгиева.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...