Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Спорт » БГ Футбол » Четири фирми се борят за терена на стадион „Ботев“
БГ Футбол Ботев Спорт Спорт Важно

Четири фирми се борят за терена на стадион „Ботев“

Община Пловдив отвори днес офертите към обществената поръчка

Общо четири са фирмите, които ще се състезават за спечелването на обществената поръчка за терена на Колежа. Днес администрацията отвори офертите и допусна всички кандидати до участие. Обявената от възложителя стойност е 324 000 лева с ДДС. Изискването към изпълнителя е да осъществи инженеринг за реконструкция на тревното покритие, да изгради автоматична поливна система, помпена станция за захранването й, да достави полиетиленови резервоари, да възстанови и оборудва съществуващия сондаж с помпа и автоматика за пълнене на резервоарите.

За поръчката се борят фирма Джерамис Интернешънъл ЕООД от София, Бос-Ей-Си Си ООД от село Вълкосел, община Сатовча, Тотех ЕООД също от София и ДЗЗД Уни грийн, като в него водещата компания е от София, а останалите са от Бургас и Шумен.

По закон победителят трябва да бъде определен до три месеца, но от общината обявиха, че ще действат експедитивно, за да не се губи излишно време.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...