Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Регион » Миглена Мандраджиева е Царица на розата
Кадър на деня Карлово Регион

Миглена Мандраджиева е Царица на розата

Царица на розата 2022 г.
Миглена Мандраджиева спечели титлата Царица на розата за 2022 г. в Карлово. Заместник-кметът на общината Антон Минев връчи на красивата девойка един от символите на града – златна роза.
17-годишната Миглена е от  Карлово, ученичка в СУ „Васил Левски“. Тя спечели короната в надпревара с още 8 чаровни и талантливи момичета.
За първа подгласничка бе избрана Емили Подгорска, за втора – Ванеса Почева. Наградата на Асоциация на цариците на розата бе присъдена на Дара Христова.
Конкурсът се проведе в зрителната зала на НЧ „Васил Левски – 1861 г.“, където девойките дефилираха с официални тоалети пред седемчленно жури, с председател Боряна Кралева – управител на „Българска роза” АД.
Царица на розата за2021 Елена Данова предаде символа на своята власт на Миглена Мaндраджиева, която благослови земята и хората от Долината на розата.
Царицата на розата бе удостоена с награда от 2000 лева, осигурена от „Българска роза” АД. Първата подгласничка получи награда от 1000 лева, осигурена от Българо-китайската фондация за култура. Наградата на стойност 700 лева за втората подгласничка е подсигурена от фирма „Дамасцена“ ЕООД. Наградата от 500 лева на Асоциация на цариците на розата бе осигурена от фирма „Мишел Интернационал“.
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...