Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Жълт код за силен вятър в Пловдив и още 11 области в страната
Градът Пловдив

Жълт код за силен вятър в Пловдив и още 11 области в страната

Жълт код за силен вятър е обявен днес в 12 области. Предупреждението за опасно време е в сила за областите Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Сливен, Русе, Велико Търново, Габрово, Ловеч, Плевен, Враца, Монтана и Видин.

От НИМХ обявиха, че  през страната ще премине студен атмосферен фронт.

Облачността временно ще се увеличи и на отделни места, сутринта – в Северозападна България, а около и следобед – в южните и източните райони, ще превали. На отделни места ще има и гръмотевици. Максималните температури ще бъдат между 24 и 29 градуса, в крайните югозападни райони – малко по-високи. В София температурата ще бъде около 24 градуса.

Над Черноморието също ще има временни увеличения на облачността и следобед на отделни места ще превали. Максималните температури на въздуха ще бъдат в широки граници – между 21 и 27 градуса.

Над планините ще има временни увеличения на облачността и на места ще превали, главно в Родопите – с гръмотевици. Ще духа силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 м ще бъде около 19 градуса, на 2000 м – около 11 градуса./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...