Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Спорт » БГ Футбол » Луда жълто-черна нощ в Пловдив
БГ Футбол Ботев Спорт Спорт Важно

Луда жълто-черна нощ в Пловдив

„Празнуваме победата сега“, написаха от съблекалнята на Ботев. След 27 години отборът се завърна в заветната тройка

Всички жълто-черни под тепетата са на крилете на заветната мечта. Ботев се завърна там, където винаги е било най-достойното му място – сред първите трима в българския футбол.

От клуба публикуваха снимка от съблекалнята, която показва радостта на спортния щаб. „Празнуваме победата сега“, написаха в официалния фейсбук профил на тима. Цитатът от емблематичната песен на привържениците показва огромното желание и удовлетвореност на „канарите“ от постигнатото трето място в шампионата. Пътят им не беше лек и тимът преодоля немалко перипетии, но подкрепян от вярната си публика изнесе битката успешно.

Така и написаха на официалния сайт: „Заедно успяхме“. Амбициите на отбора не спират до завръщането в тройката. „Ботев не е проект за една или две години“, декларира и треньорът Валентич. Собственикът Зингаревич също не скри радостта си и влезе на терена при победата над Славия. Ботев гледа напред към европейските терени и сега е укрилен повече от всякога.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...