Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Шест екипа огнеборци гасиха повече от 2 часа пожара в „Тракия“ СНИМКИ
Градът Инциденти Пловдив Случка на деня

Шест екипа огнеборци гасиха повече от 2 часа пожара в „Тракия“ СНИМКИ

Шест екипа пловдивски огнеборци гасиха пожар в мебелен шоурум на бул.“ Санкт Петербург“. Сигнал за инцидента е получен тази вечер около 21.30 ч. Огънят е обхванал двуетажена сграда, пълна с мебели, дивани и матраци, която е трябвало да отвори врати на първи юни.

При горенето на тапицерските материали, дунапрен и кожа, се отделя гъст дим, който жителите на района веднага усетиха. Горящите помещения се намират близо до други съседни сгради и само бързата намеса на огнеборците предотврати разпространението на пламъците на втория етаж и към съседни сгради, съобщиха от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Пловдив.

Най-важното е, че няма пострадали. Колегите действаха изключително умело и ефективно в овладяването на пожара, за което собствениците на обекта, дошли на място, изказаха огромна благодарност.
При гасенето на огъня, което продължи повече от два часа, участваха дежурни противопожарни екипи от районите служби в областния град. Тепърва ще се установяват причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети.

В същото време още два екипа огнеборци от Пловдив помагаха и на колегите си в Пазарджик, където горя бивша база за рециклиране на автомобили./ПловдивПрес

Още новини по темата

Голям пожар в „Тракия“, пламна склад за мебели

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...