Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Бал 2022 в Пловдив: Ето ги красивите абитуриенти от Английската, Търговската и още две училища СНИМКИ
Важно Градът Образование Пловдив Суматоха

Бал 2022 в Пловдив: Ето ги красивите абитуриенти от Английската, Търговската и още две училища СНИМКИ

Красивите момичета от Английската гимназия, снимки: ПловдивПрес

Галина ГЕОРГИЕВА

От 1 до 12 броиха пред Гранд Хотел Пловдив тази вечер абитуриентите от ЕГ „Пловдив“, Търговската гимназия, СУ “ Цар Симеон Велики“ и Частно средно училище „Дружба“.

Рев на мотори и мощни коли огласяха района близо два часа. В стилни рокли и с красиви прически момичетата дефилираха пред близки и приятели и с нетърпение чакаха да изживеят емоцията от балната вечер. Преобладаваха тоалети в зелено, червено, черно и синьо.

Ивета от 12. Е клас и приятелката й Стоянка от 12. А на Търговската гимназия бяха сред първите, пристигнали пред хотела. Момичета споделиха пред ПловдивПрес, че си харесали роклите от Асеновград. Двете ще кандидатстват в Софийския университет и се надяват да бъдат приети.

Ивета и Стоянка от Търговската гимназия блестят в красивите си рокли, снимка: ПловдивПрес

Четирима младежи от 12.В клас си правеха снимки преди да влязат в хотела. Минко и Жанета вече са приети да следват в Холандия, а Виктория иска да учи програмиране в Пловдивския университет.

Абитуриентите се поздравяваха с „Честито завършване“ , през десетина минути надуваха свирките и викаха: „Кой каза -1,2,3…12“.

Момчетата традиционно заложиха на черен или син костюм.

Стилна червена рокля беше облякла Радослава от Английската, снимка: ПловдивПрес

 

Елегантната Камелия от 12 .Ж от Английската, снимка: ПловдивПрес
Най-шумни бяха абитуриентите от СУ „Цар Симеон Велики“, снимка: ПловдивПрес

Вувузели, свирки и клаксони озвучиха улиците на града, а задръствания се образуваха пред „Тримонциум“, Гранд Хотел Пловдив, SPS и други хотели.

Абитуриентка пристигна пред „Тримонциум“ с буса на ФК „Пълдин“, а момче слезе от тир. Зрелостник пък събра погледите на минувачите по Пешеходния мост, защото беше придружен от група младежи, облечени като рицари.

Дванадесетокласниците от Професионалната гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване и СУ „Черноризец Храбър“ празнуваха в „Тримонциум“, а съвипускниците им от Руската гимназия в ресторант „Мавруда“ до SPS-а.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...