Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Кейт Мос: Джони Деп не ме е бутал по стълбите
Важно Свят Суматоха Сцена

Кейт Мос: Джони Деп не ме е бутал по стълбите

Британският модел Кейт Мос отхвърли твърденията, че бившият й приятел Джони Деп я е хвърлил по стълбите, като заяви, че това никога не се е случвало. „Той никога не ме е бутал, ритал или хвърлял по стълбите“, заяви Мос, която даде показания като свидетел по делото за клевета на Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд. 58-годишният Деп заведе дело срещу Хърд заради статия, в която тя написа през декември 2018 г., че е „публична фигура, представляваща домашното насилие“. Джони я съди за това, че е намекнала, че той е домашен насилник, и иска обезщетение от 50 млн. долара. Родената в Тексас Хърд заведе насрещен иск, като поиска 100 млн. долара и заяви, че е претърпяла „необуздано физическо насилие и злоупотреба“ от негова страна.

По време на свидетелските си показания по-рано този месец Хърд спомена за докладван инцидент, при който се твърди, че Деп е бутнал бившата си приятелка Мос по стълбите. Това споменаване даде възможност на адвокатите на Деп да призоват Мос като свидетел, за да отговори на обвинението, и тя даде показания чрез видеовръзка от Глостършир, Англия. 48-годишната Мос заяви, че е имала романтична връзка с Деп от 1994 до 1998 г. Тя беше попитана за инцидент, който се е случил по време на ваканция, когато двойката е била в курорт в Ямайка.

„Излизахме от стаята и Джони излезе от нея преди мен“, каза Мос. „Имаше дъждовна буря и докато напусках стаята, се подхлъзнах по стълбите и си нараних гърба. И изкрещях, защото не знаех какво ми се е случило и ме болеше. Той се върна, за да ми помогне, отнесе ме в стаята и ми оказа медицинска помощ“.

Адвокатите на Хърд отказаха да проведат кръстосан разпит на Мос. Други бивши партньорки на Деп, сред които Ванеса Паради и Уинона Райдър, също публично го подкрепиха. Но Елън Баркин, която се среща с Деп през 1994 г., свидетелства, че Деп е имал „ревнива“ и „контролираща“ натура и веднъж е хвърлил бутилка вино по нея. В петък ще бъдат произнесени заключителни аргументи, преди съдебните заседатели да започнат обсъждането.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...