Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Свят » Войната в Украйна » Масирани руски удари в Донбас
Важно Войната в Украйна Свят

Масирани руски удари в Донбас

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

„Руската армия в Украйна унищожава оръжейни системи, доставени от западни правителства и поразява други цели“, обяви днес говорителят на военното министерство в Москва ген. Игор Конашенков.

По думите му чрез мощни въздушни и артилерийски удари са били елиминирани „до 200 човека и 24 оръжейни системи, вкл. батарея от 155-милиметрови гаубици М777, 203-милиметрови самоходни оръдия 2С7 „Пион“, ракетна система за залпов огън „Град“ и два склада за муниции“. Освен това руските сили са свалили изтребител „Су-25“ и военен хеликоптер „Ми-8“ в района на Харков, каза генералът, като уточни, че повечето поразени мишени са в района на Донбас.

Тази информация не може засега да бъде потвърдена от независим източник, посочи ДПА. Агенцията припомни, че според медийни публикации Австралия и САЩ са доставили на Украйна оръдия М777.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...