A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » България » Свиленски: Гюров не е коментиран за шеф на МВР
България Важно Политика

Свиленски: Гюров не е коментиран за шеф на МВР

„Не мога да коментирам така направено предложение, тъй като още нито е направено, нито е обсъждано някъде. Разбира се, това си е в прерогативите на министър-председателя. Това министерство е от квотата на „Продължаваме промяната“, така че очаквам наистина в коалиционните разговори да бъде предложена и кандидатура или кандидатури, които да бъдат обсъдени. Тази кандидатура до момента не е обсъждана“.

Това заяви председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски в „Тази неделя“ по повод изнесената в ефира на bTV от Татяна Дончева информация, че „Продължаваме промяната“ искат Андрей Гюров да оглави МВР.

Свиленски коментира, че „познава господин Гюров като сериозен човек“. По думите му вътрешното ведомство трябва да бъде оглавено от човек, който „има доверието на гражданите, защото това е министерството, което комуникира ежедневно с всеки един български гражданин“.

Свиленски заяви, че още не е обсъждано в коалицията как ще бъдат разпределени министерските кресла, освободени от ИТН и допълни, че БСП има подготвени кадри за всеки от освободените ресори.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...