Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Хамид Хамид за Настимир Ананиев: Надхитри ме и изпълни плонж, като Крали Марко е
България Политика

Хамид Хамид за Настимир Ананиев: Надхитри ме и изпълни плонж, като Крали Марко е

Хамид Хамид
Хамид Хамид
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Заместник-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид се извини на депутата от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев след вчерашния сблъсък в Народното събрание. „Поднасям своето извинение за грозната си постъпка. Не е редно, извинявайте, г-н Ананиев“, каза той в ефира на bTV.

„Отидох да защитя колегата си Халил Летифов, който е след операция и с патерици. Срещу него имаше изключително тежка агресия. През цялото време зад гърба ми г-н Ананиев бълваше всякакви ругатни и обиди. Ако ги предам точно, СЕМ ще затвори bTV поне за шест месеца“, разказа Хамид.

Той поднесе и едно признание. „Признавам, че вчера бях надигран. Рядко допускам някой да ме надхитри в парламента, но вчера се случи. Бях така провокиран и г-н Ананиев така умело изпълни този плонж. Нали не мислите, че с тези малки ръчички мога да съборя този исполин с едно побутване. Той е Крали Марко, като камара е. Аз този човек с фадрома не мога да го съборя“, каза Хамид.

„Г-н Ананиев само с докосването така се хвърли върху своите колеги, че би му завидял и футболистът Божидар Искренов, ако гледа тези кадри. Той имаше уникален талант с много рязка чупка в кръста така да пада за дузпа, че нямаше съдия, който да не му я свири. Ананиев го изигра перфектно, блестящ талант е, уникален провокатор“, каза Хамид Хамид.

Той разказа още как Настимир Ананиев преди години е провокирал цялото НСО в Народното събрание.

„Шест души го дърпаха, беше дошъл с една кофа. Той се търкаляше по земята, те го влачат, а той им крещи: „Аз имам права!“. Изключителен артист, признавам го. Той е минал през школата на ГЕРБ, управляваше с тях. Може би там е взимал уроци, защото и там има един уникален актьор – Тома Биков. Има и един самороден талант – Николай Нанков“, продължи Хамид.

Относно гласуваната оставка на председателя на парламента Никола Минчев той заяви, че никой не е правил коалиция, а просто опозицията е използвала своите регламентирани в правилника средства, за да постигне целите си./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

  • Колите на общината, държавни институции, съд и прокуратура и частни компании също да паркират с ограничение от 3 часа. 38%
  • Не, това е несправедливо ограничение и трябва да бъде отменено. 36%
  • Да, местата със знак Д21-Инвалид ще могат да се ползват от повече хора. 18%
  • Не ме интересува, нямам кола. 6%
  • Три часа ограничение да има и за електромобилите, особено за колите под наем SPARK. 3%

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...