Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Петков на протеста пред парламента: Има много хора, които искат да няма задкулисие
България Важно Политика

Петков на протеста пред парламента: Има много хора, които искат да няма задкулисие

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

„Има толкова много хора, които искат да има България без задкулисие.  Утре ще има достатъчно полиция на протеста. Г-н Рашков гарантира за това. Промяната зависи от всички нас. Непрекъснато говорим с различни депутати. Тук е въпросът на страх и отговорност. Надявам се много хора да направят тази стъпка, която изглежда страшна, но е отговорна. Като дойда тук виждам защо си заслужават всичките усилия, които правим“. Това заяви премиерът Кирил Петков на протеста пред Народното събрание. С мегафон в ръка от паметника на Цар Освободител, той се обърна към протестиращите:

„Независимо какво ще стане с вота на недоверие, независимо какво ще стане в седмицата, в която ние имаме първи мандат – истината е, че вие сте гарантът, че нашата любима родина няма да отиде в неяснота. Всички ние сме гарант, че ще може да изведем България“.

По повод планираните протести утре, Петков коментира: „Надявам се, че няма да има никакви проблеми. Така че, ще се опитаме да има само мирни протести и хората, които ни подкрепят, наистина да изявят, че тази промяна за всички нас“.

Премиерът коментира и предстоящия вот на недоверие към правителството: „Ще видим колко ще бъдат по време на вота на недоверие, след това имаме още 7 дни за първия мандат, така че 10 дни реално преди да знаем колко ще са реално подкрепящите, независимо от вота в сряда“, допълни Петков.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...