майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Важно » Копелета гадни бяхме…Станиславе, струваше ли си излагацията?
Важно Диагнозите на д-р Харсъзов Мнения Политика

Копелета гадни бяхме…Станиславе, струваше ли си излагацията?

  • Дългия и неговото Мини Ми зададоха нови стандарти за некадърност и неуравновесеност
  • И без да искат показаха нагледно до каква степен злото е овладяло държавата

 

Д-р Йордан ХАРСЪЗОВ, специален коментатор „По изборите“ и след това за ПловдивПрес


Не знам дали Станислав, повече познат като Слави има някаква визия, експертиза, идея ако щеш, но това, което се случва около него и проекта му със странното име отдавна е отвъд всякаква нормалност.

Никой отдавна не е подлагал под съмнение неговата персонална нормалност, както и на живинката, която е приютил край пазвата си и вкарал в парламента.
Той и си го каза тези дни: „И всички депутати да ми вземете без Тошко, аз няма да се спра…“

Тук Слави без да иска напипа една истина. Тя е – да, вярно е, че всички бягат от него и това далеч не е само защото Киро ги сплашва или подкупва. Те просто БЯГАТ от него

Бягат от егоцентризма му, който не допуска някой да има свое мнение, освен спуснатото от него, което пък най-често е лишено от всякаква логика, от причинно-следствена връзка, защото навярно му е диктувано лично от Бог, от Вселенски разум или от Джар Джар Бинкс.

Бягат от емоционалната му стабилност на чувал с плъхове насред разгарящ се пожар.
От неговата „коректност“ спрямо партньорите в политическия му проект, които със закъснение се усетиха, че мисли за тях единствено като за крепостни селяни.

И ако при Бойко все пак имаше едно „Хохохо“, съпроводено с мечешка прегръдка и приятелски шамар зад врата, от Слави можеш да получиш единствено обвинителен, сърдит и параноичен поглед.

Та чудно ли е, че цялата му парламентарна група се е разбягала, сякаш пред прага им е разпънал лагерите си Чингиз хан?
Слави си го каза: „Ще ми остане сал един Тошко и с него ще продължаваме битката….“ И наистина чисто интуитивно навярно е усетил, че край него вече може да остане някой с неговото светоусещане, мироглед, интелект, зависимости, ментални проблеми и прочее.

Тоест – неговото Мини Ми, което дори си бръсне главата от желание да прилича колкото се може повече на Създателя си.
На нормалните обаче започна да им идва в повече

Всеки от тях разбира се е имал своите си мотиви да се включи в политическия проект със странното име, чието първо име беше още по-странно.
Някои навярно са си мислили, че могат да гушнат някой процент от парите на строителните фирми, ще се уредят с нисколихвен кредит от БНБ, който предстоящата хиперинфлация ще занулира… Разбира се не колкото Шефа, но все пак едно парченце от баницата.
Това не ги прави задължително зли, поне не повече от колегите им в другите парламентарни групи. Навярно са си мислели, че ще влязат в една приемлива далавера, в която процентите са общо-взето известни и бивши и настоящи по силата на негласното споразумение си пазят гърба.
Е да, някои – единици – са се отзовали по чисто идеалистични причини, като една иначе още в час баба, която сигурно просто иска правнуците й да живеят по-добре.
И какво се оказва? Че са се оставяли да бъдат унижавани и навиквани от един самомнителен гологлав човек, без никаква кой знае каква файда при това.
В резултат наблюдавахме най-голямата политическа издънка, каквато историята не помни. НДСВ на царя „спатъхна“, но общо-взето изпълни предназначнието си, за ГЕРБ е още рано да се говори.

Докато странният проект на Слави се издъни в зародиш и ако наистина е финансиран от местата, за които се говори, то спонсорите му би трябвало да са бесни.

Защото без да иска той показа нагледно до каква степен злото е овладяло държавата. И доколко нещата са опрели до кокал

Именно благодарение на него започва да се генерира огромна и почти непозната в историята ни обществена енергия, която този път наистина може да доведе до промяна.
Само че той и Тошко ще са от грешната страна на барикадата.
И пак опираме само до Тошко, който остава, защото по някаква странна причина, за която навярно трябва да се допитаме до Мадлен Алгафари, това му харесва.
И сега какво? Ще си седят двамата в тъмния клаустрофобичен бункер и ще гледат с погледа на Иван Грозни, който тъкмо е убил сина си, как враговете превземат столичния квартал Левски Г. В предните им редици ще са Киро, Асен, а също и Лена, която ще е особено озлобена, тъй като вече няма кой да й опипва задните части, след като Недялко я освети (Не са хубави тези работи, Недялко. Кой с кого, си е лична работа, не да го размахмате по вестниците ).
И малко преди демократичната орда, неплатена от Ахмед Доган, нито от Путин, да нахълта, двамата прегърнати ще изпеят едно последно:
Изпратете ни без плач момичета, без сълзи
Забравете даже нашите имена
Копелета гадни бяхме всичките до един
Ала така ни обичахте…

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...