Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Регион » Мини голф игрище ще бъде изградено в центъра на Стамболийски
Посоки Регион Стамболийски

Мини голф игрище ще бъде изградено в центъра на Стамболийски

Мини голф игрище ще бъде изградено в центъра на град Стамболийски. Игрището ще е в парка до лятното кино, което в момента се ремонтира заедно с централния площад и сградата на читалището. Голф игрището ще може да се ползва безплатно от малки и големи, както са безплатни общинският транспорт и Детския център в Стамболийски.

„Оформя се прекрасен център! Ново читалище, ремонтирано отвън и вътре, нов площад, екопарк, който ще се разшири, ще се направят паркоместа към екопарка, както и допълнителни алеи с фигури на горски животни, а до новото лятно кино, в което ще се прожектират безплатно цяло лято филми под звездите, ще има едно ново голф игрище!“, коментира кметът на общината Георги Мараджиев.

Към игрището също ще има паркоместа. Алеите с тикли, които се намират в парка, ще се запазят и нито едно дърво няма да бъде отрязано. Ще има пейки за сядане и лед осветление вечер. Следващите дни кметът Мараджиев ще сподели и какви ще са новите проекти, които предстоят за четирите села. „Нали казват, че човек е голям колкото са големи мечтите му! Ние в нашата община от седем години се научихме да мечтаем. И пораснахме. Но по-важното е, че мечтите се сбъдват. А удовлетворението за един кмет е най-голямо, когато е извън кабинета и вижда очите на своите съграждани! И тези очи говорят: Браво кмете! Не вярвахме, но мечтите се сбъдват! Нека бъде светлина!“, допълни градоначалникът.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...