Новини от Пловдив » Градът » „Базар Капана“ с благотворителна кауза в подкрепа на 28-годишния Петьо
Градът Пловдив

„Базар Капана“ с благотворителна кауза в подкрепа на 28-годишния Петьо

На „Базар Капана“ ще има благотворителен щанд в подкрепа на едно младо момче в борбата му за живот. Всички събрани средства от продажби на този щанд и дарителските кутии по време на базара ще бъдат в негова подкрепа.

Ето какво разказват организаторите на благотворителната инициатива:

„Петър Крачев има нужда от спешна бъбречна трансплантация в Турция, но сумата от 22 000€ е непосилна за него и семейството му. Петьо е само на 28 години и до преди една година живее съвсем нормален живот-играе футбол, ходи на работа, излиза с приятели. До момента, в който обаче не започва да получава болки и подувания в крайниците и след дълго лутане по лекари се установява, че има сериозно заболяване на бъбреците, което е в доста напреднала фаза и те отказват да функционират. Това налага Петьо да започне спешно да ходи на хемодиализа, за да продължи да живее. Вследствие на процедурите, за съжаление, той постоянно получава различни странични реакции, тъй като хемодиализата помага за заместване на функцията на бъбреците, но паралелно с това уврежда целия организъм.

В момента вече 8-ми месец Петьо ходи на животоподдържаща хемодиализа 4 дни в седмицата и едновременно с това продължава да работи, за да може да се издържа, тъй като за съжаление преди време е изгубил родителите си и се налага да се оправя сам в тази трудна за него ситуация. Единствената подкрепа, която има е от сестра му, която е готова да стане негов донор, за да може Петьо да продължи живота си нормално. Неговите колеги от Ресторант Южен полъх italian style restaurant се свързаха с нас, защото искат заедно да подадем ръка на Петьо и той да продължи своя живот. Необходими са обаче 22 000 €, за да може това младо момче да започне отново да живее един нормален живот, да продължи да спортува и прави всичко, което обича! Ние знаем и вярваме, че с ВАШАТА подкрепа ще успеем да съберем нужните средства много бързо .

Можете да подкрепите Петьо като закупите нещо от нашия благотворителен базар от 23-и до 26-и юни или като направите дарение на банковата сметка на “Нощ на Ангелите”, която ще видите на снимката!“/ПловдивПрес

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...