Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Бойко към депутатите си: Приемете им лошия бюджет, да не спекулират
България Важно Политика

Бойко към депутатите си: Приемете им лошия бюджет, да не спекулират

„Разберете се с другите парламентарни партии, важно е да има бюджет и решение за Република Северна Македония“, поиска на среща с депутатите от ГЕРБ Бойко Борисов. Срещата бе излъчвана на живо на страницата му във Фейсбук. „Приемете бюджета, ако трябва – техния лош бюджет, за да не се спекулира“, предложи лидерът на ГЕРБ.


Според него управляващите са паднали от власт заради арогантността им, която ги е довела до изолация в парламента. Той се обърна към всички да се върнат към предизборните си програми. И отново подчерта, че партия, която подкрепя членството ни в Еврозоната, която е на страната на Украйна, твърдо стои зад НАТО и ЕС, която е за разширяване на ЕС със Западните Балкани, за пълна диверсификация на доставките на газ и петрол, може да е партньор на ГЕРБ.

„Винаги може да се намери формула по тези важни задачи, по съдебната реформа, винаги може да седнат експерти и да ги решат“, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

Борисов се обърна и към Кирил Петков с молба да нареди на своята партия – „Продължаваме Промяната“, да подкрепи френското предложение за РСМ. „Тежестта на това решение ние от ГЕРБ усетихме вчера, ще обясняваме дълго на нашите избиратели, ще изгубим сигурно част от тях“, добави бившият премиер.

По-рано на брифинг в Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова обяви, че те ще влязат в пленарната зала, ако в дневния ред са важни за обществото законопроекти, каквито са актуализацията на държавния бюджет и тези на НЗОК и ДОО, закони, свързани с Плана за възстановяване и устойчивост и средствата от ЕС, и ако се обсъжда темата за  Република Северна Македония.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...