Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Общество » Тъжна вест! Отиде си Георги Китипов след тежка битка с коварна болест
Общество Пловдив Посоки

Тъжна вест! Отиде си Георги Китипов след тежка битка с коварна болест

22-годишният Георги Китипов е починал днес. Момчето се бореше коварно заболяване. Много хора организираха благотворителни обяви и събираха средства. Черната вест съобщиха негови близки. Опелото ще се осъществи на 25.06.22г. от 11ч. В църквата на централни гробища, Пловдив.

„Всеки, който желае да изпрати Георги заедно с нас е свободен да се присъедини“, пишат от страницата „Да помогнем на Георги в борбата за живот“.

„С огромна тъга ви споделяме, че днес нашият скъп Георги напусна този свят. Преди 7 дни състоянието му за часове се влоши драстично и бе преместен в интензивното отеделние на болницата.

След няколко дни, прекарани в интензивното, лекарите стигнаха до заключението, че критичното му състояние е необратимо и единственото нещо, което може да се направи, е да се поддържат жизнените функции, докато дойде краят.
Последното желание на Георги беше да се прибере вкъщи.

Затова майка му взе решението да бъде прекратено лечението в болницата в Истанбул и Георги да бъде трансфериран с линейка обратно в България на 14.06. Той прекара остатъка от дните си вкъщи заедно с майка си, която стоеше неотлъчно до него.

Искаме да благодарим на всички вас, че отворихте сърцата си и подадохте ръка на Георги в неговата борба за живот.
Георги завинаги ще остане в нашите сърца и мисли като един от най-близките ни приятели. Той беше много смел, имаше изключително силен дух и се бори с болестта до последен дъх.
Георги, благодарим ти, че ни позволи да бъдем част от живота ти и реши да го споделиш с нас. Ти си човек, от когото научихме много и ти благодарим за всеки един момент прекаран с теб. Обичаме те!“
Георги заболява, когато е едва 4-годишен. Години води успешни битки, а една от тях се случва през изминалата година, когато претърпява успешна трансплантация на стволови клетки.

Екипът на Plovdiv-Press изказва искрени съболезнования на близките на Георги. Бог да го прости!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...