Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » 17-годишна българска певица изправи на крака 50 хил. в Бари
Важно Култура Суматоха Сцена

17-годишна българска певица изправи на крака 50 хил. в Бари

Само на 17 години българката Никол Паласчева е сред новите музикални звезди в Италия. Там е известна като Ника Парис.  “Когато някой ми каже Никол, имам чувството, че съм направила гаф и ще ми се карат”, споделя изпълнителката.

Името си избира само. Ника, защото от малка всички я наричат на галено така, а Парис ѝ хрумва случайно.

На 18 юни, Ника Парис участва в един от поредицата концерти, озаглавени Battiti Live в Бари, Италия. Изключително популярно музикално събитие, в което участват най-нашумелите звезди на страната. В него тази година участват имена като Fedez, прочутото по цял свят трио IL Volo, Томазо Парадисо.

Българката е поканена да се качи на престижната сцена заедно с рапъра Вегас Джоунс. И пеят пред 50 хил. души. Двамата изпълняват дуетната си песен Amnesie, в която тя пее на френски, а той – на родния си италиански език.

Песента се радва на огромен успех не само у нас, но и в Италия и Франция, където влезе в радиокласациите. Ника Парис участва в написването на песента заедно с Вегас Джоунс и диджеите ROOM9, пише 24 часа. Парчето се върти с видеоклип, чиито снимки правят в Монте Карло и на Френската Ривиера.

След концерта в Бари Ника Парис се върна в България, за да се яви на изпитите за завършване на XI клас в Международна гимназия “Проф. д-р В. Златарски”.

&

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...