Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Знам мечтата на Борисов – иска да е Ахмед Доган от Банкя
България Важно ИЗБОРИ 2021 Мнения Паметни фрази Политика

Знам мечтата на Борисов – иска да е Ахмед Доган от Банкя

ген. Атанас Атанасов
ген. Атанас Атанасов

Президентът иска да дърпа конците зад кулисите, смята ген. Атанс Атанасов

„Знам мечтата на Борисов – той иска да бъде Ахмед Доган от Банкя. Да стои там от телефона и да командва. Не се ли дистанцира и да освободи партията си, тя няма да бъде“. Това каза съпредседателят на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов по Нова телевизия.

Той отново каза, че позицията на ДБ е ГЕРБ и ДПС да са в опозиция. Според него трябва да бъдат направени усилия да се направи правителство в настоящия парламент. Хората не искат да ходят на избори и смятат, че трябва да бъдат загърбени еготата на няколко човека, за да може да се намери пробив в тази ситуация. Смятам, че това е възможно да се случи, обясни още той.

„Днес съм свикал заседание на Националното ръководство на партията и ще обсъдим всички въпроси. Смятам, че е правилно да се даде правото на мандатоносителя да направи заявката. Нека от ПП кажат кого биха предложили за кандидат за премиер. И Асен Василев става, има и други хора, които имат качества”, съобщи депутатът.

„Много лошо впечатление ми направи как този груб човек -Еди Рама се изказва отвратително за нас българите. В един момент с Борисов се оказаха приятели. Имам чувството, че тези хора са много близки по манталитет”, каза още Атанасов.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...