Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Суматоха » Изобилие от пари за три ЗОДИИ през юли
Суматоха хороскоп

Изобилие от пари за три ЗОДИИ през юли

Снимката е илюстративна
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Лятото е любим сезон на малки и големи. Това е времето, когато хората се отдават на почивки, екскурзии и много забавления. Именно затова, често парите не стигат и в един момент се чудим къде е отишла заплатата.

За някои зодиакални знака, обаче, това няма да е проблем. Те могат да направят своите смели летни планове, защото юли им предлага изобилие от пари.

Ето кои са тези зодии:

Водолей

През месец юли ще имате много късмет, особено що се отнася до финансите ви. Те с лекота ще се увеличават. Дали ще ви повишат или просто ще получите бонус за добре свършена работа – и в двата случая ще се радвате на доста пари. Оглеждайте се също за игри, в които раздават награди, защото с вашия късмет нищо чудно да спечелите нещо голямо. Смело правете своите планове за лятото, защото парите са за това – да се харчат за удоволствия.

Козирог

Козирозите ще имат страхотна възможност да забогатеят през юли, а парите в живота им да бъдат привлечени от техния дългогодишен и страстен труд в призванието им. Ето, че дойде моментът, в който всички ваши усилия е бъдат възнаградени! В случай, че продължавате да действате с любов, устремени сте и не се възгордеете, богатството ще продължава да расте.

Везни

Везните ще имат неочаквани постъпления, които ще дойдат в точния момент! Може би отдавна си мечтаете до екскурзия в Италия, Франция или друга красива дестинация. Е, сега е моментът, когато ще осъществите мечтите си. Някои от вас ще получат сериозен бонус или допълнителна работа, а други ще спечелят от тотото.

Източник: iwoman.bg

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

  • Колите на общината, държавни институции, съд и прокуратура и частни компании също да паркират с ограничение от 3 часа. 38%
  • Не, това е несправедливо ограничение и трябва да бъде отменено. 36%
  • Да, местата със знак Д21-Инвалид ще могат да се ползват от повече хора. 18%
  • Не ме интересува, нямам кола. 6%
  • Три часа ограничение да има и за електромобилите, особено за колите под наем SPARK. 3%

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...