Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Атанас Калчев: Дарихме проект, чакаме скоро ремонт на републиканския път, пресичащ Кричим
Важно Кричим Регион Транспорт

Атанас Калчев: Дарихме проект, чакаме скоро ремонт на републиканския път, пресичащ Кричим

Атанас Калчев, кмет на Кричим
Атанас Калчев, кмет на Кричим

Назаем от Атанас Калчев, кмет на Община Кричим, ФБ

В процес на реално изпълнение е рехабилитацията на участъка от републиканския път III-866 „Кричим – Стамболийски“, с дължина около 2800 м. в териториалния обхват на община Кричим.
Ремонта на този участък беше включен в инвестиционната програма на Агенция „Пътна инфраструктура“ за 2022 г., което направи възможно изпълнението му още тази година.
Ръководство и жителите на гр. Кричим/Община Кричим, както и всички редовно преминаващи през територията на нашата община в посока вътрешноста на Родопите, очакваме в краткосрочен план и релизацията по основния ремонт на същия този републикански път в участъка, който се намира в регулационните граници на гр. Кричим, което е от голямо обществено значение с цел осигуряване безопасността на движение и за МПС, и за пешеходци.
Това беше и основния мотив още на 04.01.2022 г., в първия работен ден от новата година, община Кричим да предостави безвъзмездно на МРРБ изготвен и одобрен технически проект за „Основен ремонт /рехабилитация/ на път III-866 Девин-Кричим-Стамболийски от км 104+609 до км 106+010 (в регулационните граници на гр. Кричим)“, за изработването на който община Кричим осигури и разплати със средства от общинския бюджет.
В качеството ми на кмет на община Кричим и от името на ръководството на общината, изказвам благодарност на всички, които ни оказаха съдействие за поетапното започване на ремонтните дейности по републиканския път в териториалния обхват на община Кричим и ги уверявам, че с нетърпение се очаква продължението и вътре в гр. Кричим! Това ще е още едно сериозно доказателство, че държавата като собственик на пътя е трайно ангажирана, както по отношение стопанисването на собствеността си, така и за безопасността на своите граждани.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...