Новини от Пловдив » България » България » Нинова след срещата с Петков: Няма промяна в позицията ни, да предложат друг
България Важно ИЗБОРИ 2022 Мнения Политика

Нинова след срещата с Петков: Няма промяна в позицията ни, да предложат друг

Няма промяна в позицията на Корнелия Нинова и БСП кога ще се ще се върнат на масата на преговорите с ПП „Продължаваме промяната“. По думите ѝ това ще се случи само когато ПП предложи друг кандидат за премиер.

„Когато ПП предложи друг кандидат за премиер, тогава ще можем да преговаряме”, това заяви Корнелия Нинова след края на диалогът с ПП, който бе възобновен. Кирил Петков твърди, че е успял да убеди БСП, че е имал достатъчно данни от службите, за да предприеме това решение и да изгони 70 руски дипломати.

„Господин Петков запозна БСП с целия процес за взимане на решението, кои са информирани, кои са участвали, но това не променя решението ни. Когато ПП предложи друг кандидат за премиер, тогава ще можем да преговаряме”, заяви Нинова.

„Петков каза, че днес ще обсъждат въпроса и ще си го решат сами, ние не се месим в работата на други партии, просто за нас това е неприемлива кандидатура за премиер”, категорична е тя.

Тя изтъкна, че министерският съвет не е вземал това решение, както вчера се гласува за Северна Македония и те са гласували с против.

„Ние гласувахме против и затова казахме, че научихме от медиите, което е така”, завърши тя.

Още

Кирил Петков сред срещата с БСП: Диалогът продължава

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...