Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Детска ясла „Дара“ с 60-годишен юбилей, кметът на „Западен“ поздрави малчуганите
Градът Пловдив Случка на деня

Детска ясла „Дара“ с 60-годишен юбилей, кметът на „Западен“ поздрави малчуганите

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

С уникално тържество детска ясла „Дара“ отбеляза своя 60-годишен юбилей. Събитието се проведе в сградата на районното кметство, където децата, родителите и педагозите бяха приветствани от Димитър Колев.

„За мен е огромно удоволствие да присъствам на това прекрасно тържество. Искам да изкажа огромната си благодарност към всички, които през годините са работили неуморно за развитието на детското заведение. Желая на всички да продължават в същия дух да се грижат с любов и всеотдайност за децата, за да остане „Дара“ сред водещите ясли в Пловдив. Честит празник!“, поздрави ги кметът на района.

На празника беше както настоящият директор Катя Терзиева, така и първият ръководител на яслата д-р Дафинова, която също произнесе слово и поздрави присъстващите. Децата показаха защо яслата е една от най-желаните в района – те пяха песни, танцуваха и показаха какво са научили при престоя си в детското заведение.

Детска ясла „Дара” е създадена през 1962-ра година и има сериозни традиции в отглеждането, възпитанието и обучението на деца до 3-годишна възраст. Тя разполага с четири групи, а целодневният престой на децата е организиран по дневен режим, включващ основните дейности – хранене, сън, хигиена, игри и творчески занимания, съобразени с възрастта на децата. Освен основните режимни моменти в детското заведение се организират и ежедневни занимания, свързани с развитието на речта, музикалния слух, фината моторика, логическото мислене и двигателната култура.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

  • Колите на общината, държавни институции, съд и прокуратура и частни компании също да паркират с ограничение от 3 часа. 38%
  • Не, това е несправедливо ограничение и трябва да бъде отменено. 36%
  • Да, местата със знак Д21-Инвалид ще могат да се ползват от повече хора. 18%
  • Не ме интересува, нямам кола. 6%
  • Три часа ограничение да има и за електромобилите, особено за колите под наем SPARK. 3%

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...