Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Епична ветеранска драма в естрадата между Кичка Бодурова и Момчето, което…
България Култура Суматоха Сцена

Епична ветеранска драма в естрадата между Кичка Бодурова и Момчето, което…

Кичка Бодурова

Голяма, епична драма настана в средите на българската естрада, след като двама от доайените в жанра се изпокараха, а на всичко отгоре извадиха препирните си на показ.

Кичка Бодурова е люто обидена на Панайот Панайотов, който се опита да дискредитира предстоящия ѝ концерт в Бургас на 11 юли.

Стотици почитатели на преклонна възраст и по-млади фенове на изпълнителя на „Момчето, което говори с морето“, наостриха уши завчера, след като певецът публикува пост, в който обявява: „Няма да пея с Кичка Бодурова в Бургас, поради мижав интерес. До всички мои фенове – извинявам се“.

Последва гръмоносна реакция от Кичка Бодурова в стил „Писах му“. Авторката на 6 дългосвирещи плочи, издадени още от „Балкантон“ по времето на соца, уличи Панайотов в лъжа, лицемерие, некоректност и още куп грехове. Тя публикува отговор, от който струи оскърбление и разочарование от човек и колега, когото тя е смятала за приятел.

Ето и поста на Кичка Бодурова в оригинал:

„Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител , пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно му отказах. Предложих му 50% по- голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му че трябва да изпълни само 2-3 песни , докато аз направя преобличане. Той се зарадва и прие. Помолих го освен “ Момчето, което…” да изпее и песента ”Искам обич да ти дам”, която много харесвам. Но получих отговор “НЕ СЕ ПРИЕМА”. Онемях … много грубо , но замълчах. Преди няколко дни ми писа да сме “оправили счетоводството”. Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми каза, че той не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с “Иван, Драган и Петкан”- известни наши 2ма музиканти, както направи Мими за Варна и иска да му се плати бензина/ би трябвало това да го каже в началото/. Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших , че не искам стрес по време на работа. Затова лично отказах участието му преди 2 дни.

С поста си във фейсбук вчера Панайот показа, че съм имала право – много арогантно и немъжко поведение

Аз нямам нужда от друг да участва в моите концерти и така е било в последните години. Просто исках да покажа уважение към колега, който потвърди, че не е заслужавал.
Съжалявам за случилото се…. Пожелавам на Панайот още много концерти занапред!
А концертът ми в Бургас на 11 юли ще бъде повече от прекрасен, ….та това е моят Бургас!“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...