Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Бизнес » Как да изберем сандали за това лято
Бизнес

Как да изберем сандали за това лято

Как да изберем сандали за това лято

Когато избирате сандали, спазвайте следните правила:

• Изберете правилния размер на обувките. Факт е, че различните производители имат различни представи за размера на женския крак. А 38 -ият размер на обувките на един производител може да съвпадне с 40 -ия размер на друг. Затова преценете дали сандалите пасват на крака ви не по цифри.

• За да избегнете болезнени мехури и да придадете на крака си красив вид, изберете кожени дамски обувки. Дори моделът да е текстилен, вътрешната подплата трябва да е от естествена кожа. В противен случай ще разтриете и разраните краката си по такъв начин, че ще ви бъде истинско мъчение да направите крачка.

• Преди да ги купите, проверете шевовете за стърчащи нишки, обелени парчета кожа и други дефекти – тези обувки няма да издържат дълго.

• Вижте каишките на сандалите си. Те трябва да са меки, защото в противен случай краката ви ще се търкат в тях след първите минути на носене и ще се образуват рани.

• Токът върху сандалите трябва да е стабилен независимо от височината му.

• Не купувайте обувки на твърде ниска цена. Промоции, бонуси, отстъпки – всичко това са само начини да се продават обувки, от които никой не се нуждае. Ако почувствате най -малък дискомфорт, докато пробвате, оставете обувките настрана и не ги купувайте, защото най -вероятно няма да ги носите.

Като се вземат предвид характеристиките на крака

Разбира се, не всички жени имат красиви грациозни крака, но обувките успешно ще ви помогнат да скриете всички тези несъвършенства, само ако ги изберете правилно.

• Ако имате широк крак, тогава не бива да избирате прекалено отворени сандали, в които има твърде много свободно пространство между петата и пръста. По -добре изберете сандали със затворени страни.

• Ако палецът ви е по-къс от останалите, избягвайте сандали с отворени пръсти. Затворените модели ще ви подхождат, въпреки че можете да изберете и чифт с тесен отвор на палеца.

• Ако имате широки глезени, тогава каишките, които грациозно увиват около глезените ви, ще ви помогнат да скриете този недостатък. Също така в този случай просто трябва да имате висок ток.

• За пълнички и ниски жени сандалите на платформа са много подходящи. Те забележимо ще прикрия недостатъците и визуално ще направят фигурата ви по-изящна, както и ще добавят няколко сантиметра височина към нея.

Източник: kapere.com

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...