Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Не, това не е път, а магистрала към ада! (СНИМКИ)
Важно Кричим Пещера Регион Родопи

Не, това не е път, а магистрала към ада! (СНИМКИ)

Кой е най-опасният път край Пловдив? Палмата на ужасите спокойно може да се присъди на пътя Пловдив-Девин и разклонението за Пещера, показват кадрите с тревясали пътни знаци.

Безхаберието на чиновници също може да убие хора на пътя! Не плачевно, смъртно опасно е състоянието на една от най-натоварените отсечки в Пловдивска област: Пловдив-Девин (с отклонение за Пещера). Пътните знаци не се виждат. Обрасли са с храсти и дървета, като се почне още от изхода на Пловдив, преди надлеза на Околовръстното, мине се през отклоненията за Оризари, Златитрап, Кадиево, западния вход към Йоаким Груево и други места по пътя.

Хиляди пътуващи ежедневно са изложени на риск заради „невидимите“ знаци, вкл. и тези за ограничение на скоростта.

Тревясалият участък вече не е и предпочитано място за дебнене на пътните полицаи. Как да те глобят, че не спазваш ограничението, като то не може да се види?!

„Областно пътно управление, вземете се в ръце! Заради непукизъм, некадърност или пък друго може да загинат хора! Вижте си пътно-поддържащата фирма на участъка, отговорните служители и похарчените пари за „свършената“ работа!“, призовава в пост във фейсбук бившият кмет на Кричим Васил Кузев.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...