Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Нова „бомба“ във футболния свят: Роналдо напуска Юнайтед, новият клуб ще бъде обявен на 7 юли!
Важно Спорт

Нова „бомба“ във футболния свят: Роналдо напуска Юнайтед, новият клуб ще бъде обявен на 7 юли!

Кристиано Роналдо направи добър първи сезон във втория си период в Манчестър Юнайтед, нещо, което не може да се каже за клуба, който не успя да постигне желаните цели и в крайна сметка пропусна Шампионската лига.

Всичко това ни кара да говорим за бъдещето на португалеца и дали той има място в новия проект на Висшата лига, воден от Ерик Тен Хаг. През изминалия период той бе свързван с Байерн Мюнхен, Челси…или по-скоро според медиите неговият агент Мендеш го предлага на известни клубове на стария континент.

Рома също беше споменат в този списък, но някак си никой не го прие на сериозно или се смяташе за нова спекулация, но ситуацията може да е различна, ако информацията, изнесена от бившия италиански национал Анджело Ди Ливио е вярна.

Ди Ливио подчерта, че Кристиано може да се сдобие с нов клуб само след няколко дни или по-скоро на 7 юли, за да бъде обявен за член на „вълците“ от Рим.

„Знам от различни източници, че Рома се опитва да подпише с Кристиано Роналдо и че 7 юли може да бъде датата на обявяването. Това е недискретност, но упорито циркулира във футболния свят. Случайно разговарях с приятел, който работи в телевизията и който научи за преговорите за Кристиано преди няколко дни на вечеря от важен мениджър на клуба,“ казва Ди Ливио.

Информацията бе потвърдена от Фабио Петруци, който дълги години бе част от тима от Рим.

„Знам от добър източник, от много уважаван човек, че Рома се опитва по всякакъв начин да вземе Кристиано Роналдо. Детайлите ще трябва да бъдат изгладени, за правата върху изображението, но знам, че той ще напусне Юнайтед,“ каза Петруци.

Ако това се осъществи, Роналдо отново ще си сътрудничи с Жозе Моуриньо, с когото преди това работиха заедно в Реал Мадрид./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...